Peedi-oakotletid

Väga maitsvad taimsed kotletid, naudi koos värske salatiga ja soovi korral ka riisi või läätsedega.

Valmistamine

  1. Koori ja riivi keedetud peedid peene riiviga. Suru nõrutatud konservoad kahvliga jämedaks püreeks. Haki sibul ja küüslauk (2 tk küünt).
  2. Sega peet, oad, seemned, sibul-küüslauk kausis, sega juurde jahu ja maitsesta. Vormi pätsideks ja küpseta kuumal pannil õlis.

KoostisosadPortsjonid:12 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Keedetud peet
300 g – Punased Kidney oad
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
2 spl – Seesamiseemned
2 spl – Tatrajahu
1 tl – Vürtsköömen jahvatatud
1 g – Sool
1 spl – Petersell värske