Kana-kookosesupp spinatiga

Magus porgand mahedas kookossupis on imemõnus. Supp ise on veidi vürtsikas ja mõnusalt liharikas. Suppi on väga mugav valmistada panni peal, kuid kui selline supikeetmise viis tundub veider, siis kasuta potti.

Valmistamine

  1. Kuumuta pannil õli, lisa viilutatud porru ja kuumuta paar minutit.
  2. Lisa ka viilutatud porgandid ja tükeldatud kanafilee.
  3. Pruunista, kuni kanatükid on kuldsed ja küpsed.
  4. Sega juurde purustatud küüslauk (2 tk küünt), hakitud tšilli, kurkum, spinatilehed ja herned ning kuumuta paar minutit.
  5. Lisa ka vesi ja kookoskoor ning sega korralikult läbi.
  6. Maitsesta sojakastme ja soolaga.
  7. Lase supil keema tõusta.
  8. Lülita pliit välja ja jäta pann kaanega kaetult järelkuumusel podisema.

Nipid ja soovitused

Soovi korral riivi juurde ka ingverijuurt.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
100 g – Spinat
3 spl – Sojakaste
1 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Küüslauk
100 g – Porrulauk
500 g – Broilerifilee
100 g – Hernes värske
300 ml – Santa Maria Kookospiim
2 tk – Porgand
300 ml – Vesi
1 tl – Kurkum
1 g – Sool
1 spl – Oliiviõli