Tuunikalasalat

Tuunikalasalat

Valmistamine

  1. Rebi taldrikule jääsalat väiksemateks tükkideks.
  2. Koori ja viiluta sibul.
  3. Poolita kirsstomatid ja viiluta värske kurk.
  4. Tõsta salatile sibularattad, poolitatud tomatid ja kurgiviilud.
  5. Nõruta konservoad ja tuunikala ning aseta salatile.
  6. Koori keedetud munad ja lõika neljaks, säti ka need salati peale.
  7. Pigista üle kogu salati värsket sidrunimahla.
  8. Kastmeks sega omavahel jogurt ja majonees, maitsesta pipraga.
  9. Vala kaste ühtlaselt salatile ja kaunista värske tilliga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Kaste
80 g – Majonees
80 g – Maitsestamata jogurt
1 g – Must pipar
Põhikoostisosad
150 g – Jääsalat
1 tk – Punane sibul
150 g – Kirsstomat
100 g – Kurk
75 g – Punased Kidney oad
185 g – Tuunikala soolvees
2 tk – Muna
0.50 tk – Sidrun
1 spl – Till värske