Ahjuroog muna, tomati ja juustuga

Kuum ahjuroog tuleb parajalt vürtsikas, selle teravust saab Cayenne'i pipra kogusega reguleerida. Toitvama roa valmistamiseks lisa enne ahjupanekut õhukesi salaamiviile.

Valmistamine

  1. Koori sibul ja 5 küüslauguküünt ning haki. Kuumuta pannil õlis sibulat ja küüslauku, kuni need pehmenevad. Lisa tomatikonserv, suhkur ja palsamiäädikas. Maitsesta soola, Cayenne'i pipra ja paprikaga.
  2. Löö munad pannile tomatikastme peale. Murenda juust valmis roale. Tõsta pann 170kraadisesse ahju ja küpseta 6–7 minutit, kuni munavalged hüübivad.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 spl – Õli
1 spl – Suhkur
2 spl – Palsamiäädikas
1 g – Sool
1.50 tl – Cayenne pipar
1 tl – Paprika jahvatatud
4 tk – Muna
150 g – Kitsejuust
400 g – Purustatud tomatid