Kukeseenesupp peekoni ja kinoa’ga

Kes klassikalisest kooresest kukeseene-köögiviljasupist tüdinud, proovigu hoopis kooslust peekoni, fenkoli ja kinoa’ga.

Valmistamine

  1. Pruunista pannil hakitud peekon.
  2. Lisa hakitud sibul, fenkol, suvikõrvits ja kukeseened ning pruunista.
  3. Vala segu potti, kalla juurde puljong ning lase keema tõusta.
  4. Lisa ka kinoa ning jäta tasasele tulele podisema.
  5. Kui kinoa on pehmeks keenud, sega hulka vahukoor, pressitud küüslauk ( 1tk küünt), värske till ja petersell ning vajaduse korral soola ja pipart.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
100 ml – Vahukoor
1 tk – Fenkol
1 tk – Küüslauk
2 dl – Kinoa
1.50 L – Köögiviljapuljong
220 g – Toorsuitsupeekon
1 tk – Baklažaan
1 spl – Till värske
1 tk – Sibul
1 g – Sool
200 g – Kukeseen värske
1 g – Must pipar
1 spl – Petersell värske