Porgandi-ingveri püreesupp kanafilee ja peterselliõliga

Koorese püreesupi muudab serveerimisel kenaks lisatud porgandichips. Seda on lihtne valmistada, kui lõigata koorimisnoaga porgandist õhuke viil ja praadida see kiirelt õlis läbi.

Valmistamine

  1. Lõika puhastatud porgand viiludeks, koori ja viiluta ingver, haki puhastatud sibul ja küüslauk.
  2. Kuumuta poti põhjas hakitud sibul õliga 2-3 minutit, lisa küüslauk ja ingver ning kuumuta koos läbi.
  3. Seejärel porgand ja koriandrilehed, tükeldatud varsseller ja kartul ning kuumuta kõik veelkord läbi.
  4. Nüüd vala potti kuum puljong ja keeda tasasel tulel 15 minutit.
  5. Püreesta supp, lisa rõõsk koor, kuumuta keemiseni ja maitsesta.

Serveerimisel lisa supile küpsetatud kanafilee tükid, peterselliõli ning kaunista tüümiani oksa ja porgandichipsiga.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
1 tk – Ingver
30 g – Kartul
20 g – Varsseller
5 g – Petersell värske
50 ml – Tere vahukoor
3 g – Küüslauk
70 g – Porgand
10 g – Õli
10 g – Sibul
30 g – Broilerifilee
10 g – Kanapuljong
3 g – Koriander värske