Kategooriad
Krõbedad kalapulgad
Krõbedas koorikus kala koos maitseka kastmega sobib ka neile, kes kala väga ei armasta, ka lastele.
Valmistamine
- Lõika kalafilee ribadeks ja tupsuta majapidamispaberiga kuivaks.
- Sega maisitärklis ja -manna, maitsesta soola ja pipraga. Keera kalaribasid segus, kuni need on igast küljest puruga koos.
- Kuumuta õli pannil ja prae kalapulki 5–6 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannilt ja nõruta majapidamispaberil.
- Valmista kaste: sega hapukoore hulka hästi peeneks hakitud tšillikaun ja basiilikulehed. Maitsesta sojakastme ja laimimahlaga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
1 spl – Maisitärklis
1.50 spl – Maisimanna
1 g – Sool
3 spl – Õli
200 g – Pikateraline riis
600 g – Tursafilee külmutatud
1 g – Must pipar
Kaste
1.50 dl – Hapukoor
1 tk – Basiilik värske
1 tk – Laim
1 tk – Tšillipipar värske
3 spl – Sojakaste