Itaalia pastasupp

Pastasuppi söövad hea meelega pere pisemad.

Valmistamine

Supp: Keeda pasta. Tükelda köögiviljad (5-6 sellerivart, 10 cm jupp porrulauku) , pane keevasse vette ja keeda pehmeks. Kurna (kuid jäta keeduvesi alles) ja püreesta köögiviljad. Sulata poti põhjas või, lisa jahu ning kuumuta läbi. Lisa köögiviljapüree ning kuumuta mõned minutit. Vala peale keeduleem, keeda 3 minutit ning maitsesta soolaga, pane juurde pasta.

Serveerimiseks: Klopi munakollased rõõsa koorega läbi, jaota supikaussidesse ning tõsta kuum supp peale. Muna-kooresegu võid lisada ka supile ja segada supi sisse. Kui soovid tugevama iseloomuga suppi, lisa köögiviljapüreele ka tomatipastat ja serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

Nipid ja soovitused

Serveerimiseks mõeldud muna-kooresegu võid asendada ka toorjuustuga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 L – Vesi
1 tk – Varsseller
1 tk – Porrulauk
2 tk – Porgand
1 tk – Sibul
2 tk – Kartul
100 g – Pasta
50 g – Või
2 spl – Nisujahu
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 tk – Muna
100 g – Kohvikoor
1 spl – Petersell värske