Poolkoivad karulaugukreemiga

Poolkoivad karulaugukreemiga

Valmistamine

Poolkoivad: Sega kokku mesi, sojakaste ja purustatud roheline pipar. Tõmba nahk koibade küljest eemale ja määri liha marinaadiga kokku. Lase külmas seista üle öö. Sikuta nahk liha peale tagasi ja küpseta koivad grillil.

Karulaugukreem: Võib kasutada ka kuivatatud või külmutatud karulauku või asendada karulaugu väikese küüslaugu ja peotäie basiilikulehtedega. Purusta karulauk saumikseriga. Sega juurde maitsestamata jogurt, laimimahl, sool ja pipar.

Nipid ja soovitused

Poolkoivad võib asendada ka tiibadega.

KoostisosadPortsjonid:10 portsjonit

Põhikoostisosad
1.10 kg – Broileri poolkoivad
1 g – Roheline terapipar
4 spl – Mesi
4 spl – Sojakaste
Kreem
100 g – Maitsestamata jogurt
1 spl – Laimimahl
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Karulauk