Ahjupuder kodujuustu ja riivitud õunaga

Selle toidu puhul on tegemist ühe eheda laisa inimese hommikusöögiga, mis sobib imehästi ka maiustamiseks peale lõuna- või õhtusööki. Ahjupuder vajab eelnevalt vaid komponentide kokkusegamist, seejärel valmib kõik juba iseenesest!

Valmistamine

  1. Riivi õun jämeda riivipoolega.
  2. Sega kõik komponendid omavahel segamini ning laota väiksemasse ahjuvormi.
  3. Küpseta 180 kraadi juures 15 min.
  4. Serveerides laota peale täiendavalt marju ja mett.

Nipid ja soovitused

Naudi seda piimaga või ilma, ahjusoojalt või jahtununa – igal juhul maitseb hästi.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Õun
150 g – Kodujuust
100 g – Kaerahelbed
2 spl – Mesi
0.50 tl – Kaneel jahvatatud
2 spl – Külmutatud marjasegu