Kihiline toorjuustumaius (gluteenivaba)

Tegemist on ühe kreemja kohupiima-toorjuustumaiusega, mida rikastavad virsikupüree, mandlilaastud ning šokolaadipuru. See on mahe gluteenivaba amps, mille valmistamisega saavad hakkama ka pere pisemad liikmed.

Valmistamine

  1. Klopi toorjuust ja suhkur lusikaga vahule.
  2. Lisa segades juurde ricotta.
  3. Rösti mandlilaastud kuumal kuival pannil ning lisa koos riivitud šokolaadiga toorjuustusegule.
  4. Püreesta virsikupoolikud püreeks.
  5. Jaota seejärel segu nelja pokaali – kõigepealt laota klaasidesse pool kohupiimasegust, selle peale aseta pool virsikupüreest.
  6. Seejärel lisa pokaali ülejäänud kohupiimasegu ning kõige peale virsikupüree.
  7. Serveerides raputa peale veel mandlilaaste ja šokolaadipuru.

Nipid ja soovitused

Sobib söömiseks kohe või järgmisel päeval!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
400 g – Toorjuust
65 g – Suhkur
200 g – Ricotta
4 spl – Mandlilaastud
4 spl – Tume šokolaad
1 tk – Virsikud siirupis