Tatramüsli (gluteenivaba)

See on müsli, mis ei vaja ahjus küpsemist ning on lisaks ka gluteenivaba. Mõnusalt tükiliseks teeb selle maiuse tume šokolaad, mis komponente omavahel liidab.

Valmistamine

  1. Sega kokku retsepti neli esimest komponenti ning rösti segu kergelt pruunistumiseni kuival pannil mõned minutid (tee seda kahes-kolmes osas, kuna kõik ei mahu korraga pannile).
  2. Seejärel lisa segades hakitud puuviljad ning kaneel.
  3. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades müslile.
  4. Lase jahtuda ning hoiusta müslit purgis.

Nipid ja soovitused

Kui niisama süües seda maiust üle jääb, siis serveeri seda jogurti või piimaga.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
200 g – Toortatratang
3 spl – Kookoshelbed
3 spl – Soolapähklid
3 spl – Päevalilleseemned
3 spl – Rosinad
3 spl – Kuivatatud jõhvikad
0.50 tl – Kaneel jahvatatud
50 g – Tume šokolaad