Kohukesetrühvlid

Kohukesetrühvlid on oma olemuselt justkui traditsioonilised kohukesed. Need isetehtud maiused on aga veelgi pehmema ja siidisema tekstuuriga, mille rohke kohupiimase täidise ümber laiutab krõmpsuv šokolaadikate. Üks selline trühvlikomm on täpselt paras, et maandada esmane magusaisu!

Valmistamine

  1. Sega toorjuust kausis lahti, lisa kohupiim, sega.
  2. Sulata valge šokolaad vesivannil ning lisa segades kohupiimasegu hulka.
  3. Lase sel külmkapis taheneda tunnike.
  4. Seejärel veereta käte vahel segust pallikesed ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud alusele.

Sulata tume šokolaad vesivannil, sega juurde oliiviõli ning nirista sulašokolaad trühvlitele. Aita noaga pisut kaasa, et šokolaadiga saaks terve trühvlikomm kaetud. Raputa trühvlitele soovi korral peale hakitud mandleid ning lase kommidel külmkapis korralikult taheneda!

Nipid ja soovitused

Ära kasta kohupiimapallikesi sulašokolaadi, sest nii läheb šokolaadisegu kiiresti tükki. Nirista šokolaad pallidele, nagu retseptis öeldud!

KoostisosadPortsjonid:25 portsjonit

Kate
150 g – Tume šokolaad
1 spl – Oliiviõli
1 spl – Mandlilaastud
Põhikoostisosad
200 g – Toorjuust
200 g – Ricotta
200 g – Valge šokolaad