Õuna-müslikrõbedik

Kodune ja lihtne magustoit, mille täidisesse võid lisada marju, ploome, pirne, pähkleid jm meelepärast.

Valmistamine

  1. Haki külm või kuubikuteks ning sega jahu, kaneeli ja müsliga.
  2. Näpi segu ühtlaseks puruks.
  3. Laota pool purust vormi põhjale, kata õunakuubikutega ning need omakorda jälle puruga.
  4. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
  5. Serveeri soojalt, näiteks koos jäätisega.

Nipid ja soovitused

Vajalik 22 cm läbimõõduga vorm.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
3 dl – Nisujahu
2 tl – Kaneel jahvatatud
3 dl – Krõbe müsli
3 tk – Õun
150 g – Või
1 spl – Suhkur