Broileritaskud suitsujuustuga

Lisaks suitsujuustule, tomatile ja rohelisele sibulale võid taskutesse pista ka sibulat ja paprikat. Jahtunud taskut saad serveerida viiludena ka suupistelaual või laotada vorsti asemel hommikusele võileivale.

Valmistamine

  1. Lõika fileedesse pikad praod, nii et moodustuvad taskud.
  2. Viiluta tomatid ja haki roheline sibul.
  3. Täida broileritaskud riivitud juustu, tomativiilude ja rohelise sibulaga.
  4. Kinnita taskud hambatikkudega.
  5. Prae taskud väheses õlis kuumal pannil kiiresti mõlemalt poolt puuniks.
  6. Tõsta ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta 200kraadises ahjus veel 15 minutit.
  7. Eemalda kokteilitikud ning serveeri värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
400 g – Broilerifilee
50 g – Riivjuust
2 spl – Kirsstomat
3 spl – Roheline sibul
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Oliiviõli
1 tk – Hambatikud