Tummine veiseliha-kruubisupp

Talviselt tummine, väikese vürtsiga supp täidab tõhusalt kõhtu ja soojendab keha.

Valmistamine

  1. Lõika veiseliha kuubikuteks ja sega musta pipraga. Kuumuta potis 2 tl õli, lisa veiseliha ja pruunista igast küljest.
  2. Lisa ülejäänud 2 tl õli, hakitud sibul ja tšilli ning viilutatud seller ja porgand, kuumuta segades paar minutit. Lisa tomatipasta ja tüümian ning sega, kuni köögiviljad ja liha on tomatipastaga kaetud. Lisa kruubid ja puljong. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta u 40 min, kuni liha ja kruubid on pehmed. Maitsesta supp soola, pipra ja veiniäädikaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Veiseliha kondita
0.50 tl – Must pipar
4 tl – Oliiviõli
1 tk – Sibul
1 tk – Tšillipipar värske
1 spl – Varsseller
1 tk – Porgand
2 spl – Tomatipasta
1 spl – Tüümian värske
0.50 dl – Odrakruubid
1 L – Lihapuljong
1 g – Sool
1.50 tl – Punase veini äädikas