Pasta-kanasupp

Pasta-kanasupp.

Valmistamine

  1. Kuumuta pannil või, lisa toorjuust ja kuumuta, kuni see ära sulab. Lisa päikesekuivatatud tomatid, purustatud 2 küüslauguküünt ja kohvikoor ning keeda 2–3 minutit, et kaste pisut pakseneks.
  2. Samal ajal keeda pasta (vastavalt pakendil olevale juhendile) ja nõruta.
  3. Sega kastrulis puljong ja kaste. Lisa tükeldatud kana ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa pasta ja väiksemaks rebitud spinatilehed. Hauta veel 1–2 minutit.
  4. Maitsesta soola, muskaadi ja Cayenne’i pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.

Nipid ja soovitused

Sametises supis saad kasutada mistahes (juustu)täidisega pastat. Maitsekama tulemuse annab suitsu- või grillkanaliha, aga sobib ka keedetud või praetud.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Parmesan
75 g – Või
200 g – Suitsukanakuubikud
100 g – Beebispinat
1 dl – Päikesekuivatatud tomatid õlis
100 g – Toorjuust maitsestamata
0.50 tl – Cayenne pipar
1 tk – Küüslauk
0.50 tl – Sool
1 L – Kanapuljong
2 dl – Kohvikoor
0.50 tl – Muskaatpähkel jahvatatud
250 g – Tortellinid