Mustade ploomide ja tähtaniisiga pardikoivad

Mustade ploomide ja tähtaniisiga pardikoivad

Valmistamine

Aseta pardijalad kilekotti koos sojakastme, õli ja maitseainetega ning marineeri neid vähemalt kaks tundi külmkapis. Pane ahjuvormi põhja tükeldatud tšilli, suhkur ja ploomid, seejärel pannile pardikoivad koos marineerimisseguga. Küpseta pardikoibi 170 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 1,5 tundi, vajaduse korral kata vorm kõrbemise vältimiseks fooliumiga. Enne serveerimist korja pannilt tähtaniis ja kaneelipulk ning maitsesta kastet veel sojakastmega.

Nipid ja soovitused

Serveeri kas nuudlite, riisi või värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
4 tk – Pardikoivad
3 spl – Oliiviõli
4 spl – Sojakaste
3 tl – Viie pipra segu
1 tk – Kaneelikoor
1 tk – Tšillipipar värske
2 spl – Demerara suhkur
2 spl – Must ploom kuivatatud
1 spl – Tähtaniis