Juustu ja ürdiseguga täidetud kanafilee, suitsujuustu kastme ja köögiviljaraguuga

Juustu ja ürdiseguga täidetud kanafilee, suitsujuustu kastme ja köögiviljaraguuga

Valmistamine

Kanafilee Puhasta kanafilee kelmest, tee filee jämedamasse otsa terava noaga sisselõige ja aseta sinna täidis – valgehallitusjuust segatuna tükeldatud ürtidega. Maitseta täidetud kanafilee soola ja pipraga ning keera ümber sea võrkkelme – see annab kanale mahlasust. Grilli täidetud kanafilee mõlemalt poolt kergelt pruuniks, seejärel raputa ka võrkkelmele pisut maitseaineid ja aseta täidetud kanafilee küpsetuspaberiga ahju järelvalmima umbes 195 kraadi juures ja ca 12-13 minutiks. Kartulipüree Suitsujuustukaste Prae tükeldatud porru õliga, lisa kanapuljong, riivitud suitsujuust ja keeda ca 10 minutit. Kurna läbi sõela, lisa rõõsk koor, keeda tasasel tulel ca 10 minutit ja lisa merevaik, või, soovi korral kastmepaksendaja. Kastme kuldkollase värvuse saamiseks võib kasutada kurkumit. Köögiviljaraguu Tükelda köögiviljad suuremateks kuubikuteks, kuumuta õli ning lisa paprika, peeneks tükeldatud küüslauk ja tomatipasta. Kuumuta poolvalmimiseni, lisa tükeldatud suvikõrvits ja baklažaan, kuumuta valmimiseni. Lõpus maitsesta Sweet Chilli kastme, pesto ja maitseainetega.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Kaste
6 g – Sulatatud juust Merevaik
2 g – Porrulauk
100 g – Kanapuljong
2 g – Või
1 g – Hele kastmepaksendaja
30 g – Toidukoor
2 g – Suitsujuust
Põhikoostisosad
150 g – Broilerifilee
20 g – Sea võrkkelme
1 spl – Petersell värske
20 g – Valgehallitusjuust
8 g – Või
30 g – Piim
1 g – Sool
150 g – Kartul
Raguu
1 tl – Punane pesto
50 g – Suvikõrvits
1 spl – Tomatipasta
50 g – Punane paprika
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Santa Maria Magus tšillikaste
1 tk – Küüslauk
50 g – Baklažaan
1 g – Suhkur