Kalaroog sibula ja tomatiga

Purustatud tomatid lisavad kalale mahlasust ja head maitset ning muudavad roa tervisepommiks. Kui oled küüslaugusõber, võid lisada koos sibulaga pannile ka mõne hakitud küüslauguküüne.

Valmistamine

  1. Koori sibulad ning lõika viiludeks. Hauta sibulad pannil õlis väiksel tulel poolpehmeks. Lisa tomatikonserv ja keeda kastet keskmisel tulel 5 minutit.
  2. Tõsta portsjontükkideks lõigatud kala kastme peale, riputa üle pipra ja soolaga. Kata pann kaanega ning hauta rooga väiksel tulel mõni minut.
  3. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ja puista üle hakitud tilliga.

Nipid ja soovitused

Serveeri rooga keedetud kartulite või riisiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
600 g – Lõhefilee
2 tk – Sibul
2 spl – Õli
400 g – Purustatud tomatid
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske