Omletirull suitsuskumbriaga

Omletirull suitsuskumbriaga.

Valmistamine

  1. Klopi munad piimaga lahti.
  2. Sega munasegu hulka jahu ja maitsesta soola ning pipraga.
  3. Küpseta suurel pannil õhuke omlett.
  4. Libista omlett pannilt küpsetuspaberi peale ja lase maha jahtuda.
  5. Murenda suitsukala, haki roheline sibul ja till ning sega majoneesi ja hapukoorega.
  6. Haki tomat.
  7. Tõsta kalasegu lusikaga triibuna jahtunud omleti keskele ja puista samasse kohta ka hakitud tomat.
  8. Keera omlett tihkelt rulli ja lõika serveerides viiludeks.

Nipid ja soovitused

Prae omlett suure panniga (meie kasutasime 40 cm läbimõõduga panni), et omlett jääks pigem õhuke ja seda oleks mugavam hiljem rulli keerata. Ära unusta omletile jahu lisada, see hoiab munasegu paremini koos ega lase sel laiali laguneda.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 tk – Muna
0.50 dl – Piim
1 spl – Nisujahu
1 g – Sool
1 g – Must pipar
0.50 spl – Roheline sibul
1 spl – Majonees
1 spl – Hapukoor
1 tk – Tomat
1 spl – Till värske
100 g – Kuumsuitsu skumbria