Šokolaadi- toorjuustukook maasikatega

Šokolaadi-toorjuustukook maasikatega

Valmistamine

  1. Purusta Digestive küpsised blendris või uhmriga. Lisa võitükikesed. Sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda 25cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja pressi küpsisepuru vormi põhja.
  2. Sulata šokolaad ja või ning sega ühtlaseks, lisa mascarpone. Sulata tasasel tulel. Sega juurde vahustamata rõõsk koor.
  3. Aja vesi kuumaks ja sulata želatiin ning lisa segule.
  4. Haki maasikad, sega need koogisegu hulka ja vala vormi.
  5. Lase tarduda esialgu toatemperatuuril ja seejärel külmkapis vähemalt 5-8 tundi.
  6. Serveeri maasikate, musikate, punaste sõstarde või muude suviste marjadega.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
200 g – Digestive küpsised
50 g – Või
150 g – Tume šokolaad
250 ml – Vahukoor
500 g – Mascarpone
1 spl – Zelatiin
3 spl – Vesi
150 g – Maasikad värsked