Kookose-kõrvitsasupp

Kookose-kõrvitsasupp

Valmistamine

  1. Koori kõrvits ja lõika viljaliha umbes 1,5 cm kuubikuteks. Koori porgandid, poolita ja lõika viiludeks. Poolita paprika, eemalda seemned ja tükelda paprika. Haki sibul. Kuumuta tükeldatud köögivilju poti põhjas õlis, kuni need õrnalt pruunistuvad.
  2. Lisa hakitud tšillipipar ja 2 cm riivitud ingverit ning kuumuta läbi. Kalla peale kookospiim ja puljong. Maitsesta suhkru ja soolaga.
  3. Hauta umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Serveeri koriandrilehtedega.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
600 g – Kõrvits
2 tk – Porgand
1 tk – Punane paprika
1 tk – Sibul
1 spl – Õli
1 tk – Tšillipipar värske
450 g – Kookospiim
2 spl – Pruun suhkur
1 g – Sool
4.50 dl – Köögiviljapuljong
1 tk – Ingver
1 tk – Koriander värske