Kookose-kõrvitsasupp

Kookose-kõrvitsasupp

Valmistamine

  1. Koori kõrvits ja lõika viljaliha umbes 1,5 cm kuubikuteks. Koori porgandid, poolita ja lõika viiludeks. Poolita paprika, eemalda seemned ja tükelda paprika. Haki sibul. Kuumuta tükeldatud köögivilju poti põhjas õlis, kuni need õrnalt pruunistuvad.
  2. Lisa hakitud tšillipipar ja 2 cm riivitud ingverit ning kuumuta läbi. Kalla peale kookospiim ja puljong. Maitsesta suhkru ja soolaga.
  3. Hauta umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Serveeri koriandrilehtedega.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
4.50 dl – Köögiviljapuljong
1 g – Sool
1 tk – Sibul
1 tk – Tšillipipar värske
2 spl – Pruun suhkur
600 g – Kõrvits
1 tk – Ingver
1 tk – Punane paprika
1 tk – Koriander värske
2 tk – Porgand
1 spl – Õli
450 g – Santa Maria Kookospiim