Kategooriad
Hommikusöök toortatraga
Hommikusöök toortatraga
Valmistamine
- Pane toortatar kausikesse, pese ja kata veega. Jäta terveks ööks või vähemalt kaheks tunniks seisma. Loputa ja nõruta. Tõsta kõrvale 1/4 tatrakogusest, et lisada see hiljem massile tekstuuri andmiseks.
- Aseta kõik komponendid (välja arvatud siis ¼ tatart) blendrisse ja püreesta, kuni kõik on ilusasti segunenud, kuid säiliks veel natuke struktuuri. Magusta vastavalt maitsele.
- Lisa juurde 1/4 säilitatud tatrakogusest.
- Pane klaasi kihiti toortatra segu koos soovitud lisanditega ja hommikusöök ongi valmis. Vajadusel saad seda säilitada mõne tunni või ühe öö ka külmikus.
KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit
Põhikoostisosad
1 tk – Banaan
1 g – Meresool
2 spl – Kakaopulber
200 g – Toortatratang
1.50 spl – Vahtrasiirup
100 ml – Mandlipiim
0.25 tl – Kaneel jahvatatud
0.50 tl – Vanilliekstrakt