Hommikusöök toortatraga

Hommikusöök toortatraga

Valmistamine

  1. Pane toortatar kausikesse, pese ja kata veega. Jäta terveks ööks või vähemalt kaheks tunniks seisma. Loputa ja nõruta. Tõsta kõrvale 1/4 tatrakogusest, et lisada see hiljem massile tekstuuri andmiseks.
  2. Aseta kõik komponendid (välja arvatud siis ¼ tatart) blendrisse ja püreesta, kuni kõik on ilusasti segunenud, kuid säiliks veel natuke struktuuri. Magusta vastavalt maitsele.
  3. Lisa juurde 1/4 säilitatud tatrakogusest.
  4. Pane klaasi kihiti toortatra segu koos soovitud lisanditega ja hommikusöök ongi valmis. Vajadusel saad seda säilitada mõne tunni või ühe öö ka külmikus.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
200 g – Toortatratang
1 tk – Banaan
100 ml – Mandlipiim
2 spl – Kakaopulber
0.50 tl – Vanilliekstrakt
0.25 tl – Kaneel jahvatatud
1.50 spl – Vahtrasiirup
1 g – Meresool