Šokolaadi-avokaadokook

Šokolaadi-avokaadokook

Valmistamine

  1. Püreesta avokaado saumikseriga (või haki kahvliga püreeks).
  2. Mikserda kõik komponendid korralikult läbi ning vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse vormi.
  3. Küpseta 175 kraadi juures 35–40 minutit.
  4. Lase kook lahtise uksega ahjus olla ca 10 minutit, tõsta siis välja restile ja lase täielikult jahtuda.

Kate:

  1. Püreesta avokaado ja banaan ning sega juurde kakao.
  2. Määri kreem jahtunud koogile. Serveeri kohe

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Avokaado
200 g – Mandlijahu
1.25 dl – Kookospiim
2 tk – Muna
1 dl – Kakaopulber
1 tl – Sooda
2 dl – Kookospalmisuhkur
Kate
1 tk – Avokaado
1 tk – Banaan
2 spl – Kakaopulber