Gluteenivabad pannkoogid singi- ja juustutäidisega

Imehäid mahlase täidisega gluteenivabu pannkooke saad valmistada singi ja juustuga, kana ja juustuga, kodujuustu ja tomatitega või hoopis magusa kohupiimalisandiga. Kui soovid, paku sööjatele nautimiseks otse pannilt tulnud kooke, aga võid täidetud koogid ka varem valmis teha ja vormi laduda.

Valmistamine

  1. Ühenda omavahel kuivained, lisa munad ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Vajadusel lisa veel piima, et saada vedelam tainas.
  2. Küpseta pannil võis või õlis või nende segus ülepannikoogid.
  3. Sega kokku täidiseained ja jaga pannkookidele. Keera koogid pakkideks või rulli ja tõsta ahjuvormi.
  4. Küpseta vahetult enne serveerimist 15–20 minutit ahjus 200 kraadi juures.

Nipid ja soovitused

Vahetult enne serveerimist soojenda pannkooke ahjus, et juust täidises sulaks.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
0.50 tl – Sool
3 dl – Piim
2 tk – Muna
1 tl – Või
0.75 dl – Riisijahu
0.75 dl – Kartulitärklis
Täidis
150 g – Sink viil
150 g – Hapukoor
150 g – Riivjuust