Grillitud kanamaks

Grillitud kanamaks

Valmistamine

  1. Puhasta kanamaks kelmetest, koori mugulsibul ja lõika ribadeks.
  2. Seejärel puhasta õun ja lõika sektoriteks.
  3. Prae sibul ja kuumutada koos õunaga läbi, maitsesta soolaga.
  4. Grilli kanamaks eraldi pannil, maitsesta soola ja pipraga. Siis tõsta kanamaks portsjonpannile, lisa eelnevalt praetud sibul ja õun, vala peale brändi või konjak ning kuumuta, kuni alkohol on aurustanud.
  5. Serveeri kuumalt koos maitserohelisega.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
200 g – Broilerimaks
50 g – Sibul
75 g – Õun
20 ml – Brändi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Õli
1 tk – Maitseroheline