Lillkapsasupp suitsujuustuga

Lillkapsasupp suitsujuustuga

Valmistamine

  1. Haki 2 küüslauguküünt ja sibul ning kuumuta poti põhjas võis.
  2. Haki lillkapsas väiksemaks ja lisa koos puljongiga potti.
  3. Keeda, kuni lillkapsas on peaaegu pehme, ja lisa seejärel piim ning juust.
  4. Jätka keetmist, kuni lillkapsas on pehme.
  5. Püreesta poti sisu ühtlaselt kreemjaks supiks.

Nipid ja soovitused

Supis võid ära kasutada ka kapsa jämedamad varred. Supi hulka võid lisada ka sellerit ja porrut. Lillkapsa maheda maitsega sobib hästi kokku ka sinihallitusjuust. Puljongina eelista köögivilja- või kanapuljongit.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Küüslauk
1 g – Must pipar
1 spl – Või
400 g – Lillkapsas
200 ml – Piim
1 tk – Sibul
700 ml – Köögiviljapuljong
1 g – Sool
100 g – Suitsujuust