Lillkapsasupp suitsujuustuga

Lillkapsasupp suitsujuustuga

Valmistamine

  1. Haki 2 küüslauguküünt ja sibul ning kuumuta poti põhjas võis.
  2. Haki lillkapsas väiksemaks ja lisa koos puljongiga potti.
  3. Keeda, kuni lillkapsas on peaaegu pehme, ja lisa seejärel piim ning juust.
  4. Jätka keetmist, kuni lillkapsas on pehme.
  5. Püreesta poti sisu ühtlaselt kreemjaks supiks.

Nipid ja soovitused

Supis võid ära kasutada ka kapsa jämedamad varred. Supi hulka võid lisada ka sellerit ja porrut. Lillkapsa maheda maitsega sobib hästi kokku ka sinihallitusjuust. Puljongina eelista köögivilja- või kanapuljongit.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
400 g – Lillkapsas
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sibul
1 spl – Või
200 ml – Piim
700 ml – Köögiviljapuljong
1 g – Sool
1 g – Must pipar
100 g – Suitsujuust