Keefiritarretis kama, valge šokolaadi ja Kreeka pähklitega

Eestlasele omaselt kamane, maiasmokale meelepäraselt šokolaadine ja perenaise rõõmuks äärmiselt lihtne! Sobib nii pidulikumale lauale kui ka igapäevase argilõuna magustoiduks.

Valmistamine

  1. Pane želatiin külma veega ligunema, sulata seejärel ja lase jahtuda.
  2. Sulata šokolaad, lase jahtuda.
  3. Vahusta vahukoor koos suhkruga. Sega juurde sulašokolaad, keefir, kamajahu, pähklipuru ja želatiin.
  4. Vala segu kaussidesse ja jäta üle öö külma tahenema.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Zelatiin
100 ml – Vesi
200 ml – Vahukoor
200 g – Valge šokolaad
250 ml – Keefir
4 spl – Suhkur
2 spl – Kamajahu
100 g – Pähklite segu