Köögiviljavokk kolmele

Köögiviljavokk kolmele

Valmistamine

  1. Sega kokku kaste ja jäta ootele. Viiluta sibulad ja haki küüslauk, ingver ja tšilli. Lõika paprika ribadeks, porgandid õhukesteks viiludeks ja tükelda lillkapsas või brokoli. Tõsta kõik aedviljad voki äärde valmis.
  2. Kuumuta vokkpannil õli ja prae esmalt läbi sibul ja küüslauk koos tšilli ja ingveriga. Lisa paprika, lillkapsas või brokoli ja porgand ning voki segades paar minutit. Viimasena tõsta pannile hernekaunad ja voki segades veel minuti jagu.
  3. Vala vokile kaste, sega läbi ja alanda veidi kuumust. Lase vokiroal haududa 5 minutit, kuni aedviljad on läbi küpsenud, kuid veel krõmpsud.
  4. Maitse ja kui tarvis, lisa soola. Raputa peale hakitud rohelist sibulat.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Kaste
1 dl – Kanapuljong
1 tl – Seesamiõli
2 spl – Sojakaste
2 spl – Tšillikaste
Koostis
2 tk – Sibul
2 tk – Küüslauguküüs
1 tk – Ingver
0.50 tk – Tšillipipar punane
1 tk – Punane paprika
0.25 tk – Lillkapsas
2 tk – Porgand
1 spl – Suhkruhernes
3 spl – Rapsiõli
3 g – Sool
1 spl – Roheline sibul