Tummine šokolaadikook

See maius on mõeldud tõelistele šokolaadifännidele, kuna tummine kook lausa pakatab šokolaadist. Serveeri seda kooki kindlasti vahukoore või vaniljejäätisega, mis lõpptulemust veelgi täiustab! Pisikesest koogist jagub päris paljudele, sest tänu koogi magususele on paras serveerida seda väikene viil.

Valmistamine

  1. Sulata šokolaaditükid võiga ühtlaseks, lisa segades suhkur ning lase sel sulada ülejäänud massiga. Nüüd lisa segades juurde munad ning seejärel ülejäänud ained.
  2. Sega võimalikult vähe, aga nii palju kui vaja. Vala valminud tainas küpsetuspaberiga kaetud koogivormi (Ø20 cm) ning küpseta 180 kraadi juures 20-30 minutit!

KoostisosadPortsjonid:10 portsjonit

Koostis
150 g – Tume šokolaad
150 g – Või
150 g – Suhkur
2 tk – Muna
2 spl – Kakaopulber
1 spl – Nisujahu
50 g – Kreeka pähkel