Sidrunikreem

Äärmiselt lihtsalt valmiv ja väheste komponentidega. Sidrunimahl muudab koore-kondenspiimasegu mõnusalt paksuks ja pärast külmas tahenemist on magustoit mõnusalt kreemjas. Hea hapukas lõpp vürtsikale einele.

Valmistamine

  1. Kuumuta vahukoor koos kondenspiimaga pidevalt segades keemiseni. Alanda kuumus miinimumile ning keeda pidevalt segades 4–5 minutit.
  2. Maitsesta soolaga.
  3. Jäta 5 minutiks jahtuma.
  4. Pressi sidrunist mahl välja ning nirista pidevalt segades vahukoore hulka.
  5. Vala segu kaussidesse ja jäta üle öö külma tahenema.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
400 ml – Vahukoor
100 g – Kondenspiim
1 tk – Sidrun
1 g – Sool