Kapsa-kodujuustukotletid

Kerge kotlet on kõige maitsvam kohe peale valmimist.

Valmistamine

  1. Lõika kapsas sektoriteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks, u 15 minutit. Nõruta, haki peeneks ja pigista kuivemaks.
  2. Lisa munad, kodujuust, kaerakliid ja hakitud till. Maitsesta soola,pipra ja lisa maitse järgi riivitud muskaatpähklit.
  3. Vormi massist kotletid ja prae võis või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri hapukoorekastmega.

Nipid ja soovitused

Kaerakliid kotletis on tervislikumad kui jahu.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
2 dl – Hapukoor
2 spl – Majonees
1 tl – Till värske
1 g – Sool
Põhikoostisosad
1 kg – Kapsas
3 tk – Muna
5 spl – Kodujuust
5 spl – Nisujahu
1 g – Muskaatpähkel
1 tl – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Või