Šokolaadine musta riisi puding

Pudingu valmistamine võtab küll veidi aega, kuid on siiski imelihtne. Magustoit maitseb kõige paremini jahutatuna kohe pärast valmimist, sest seistes imab riis vedeliku endasse ja puding muutub kuivaks.

Valmistamine

  1. Pane riis ja vesi potti ning lase keema tõusta. Jäta umbes pooleks tunniks tasasele tulele podisema. Vahepeal sega.
  2. Kui vedelik on riisi imendunud, lisa kõik ülejäänud komponendid ja keeda veel ligi 15 minutit, ikka aeg-ajalt segades. Lase täielikult jahtuda. Serveeri näiteks vahukoorega.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
125 ml – Must riis
250 ml – Vesi
250 ml – Kookospiim
1 spl – Suhkur
1 spl – Vanillisuhkur
50 g – Tume šokolaad
1 spl – Tume rumm