Jäine magustoit karamellise leivapuru ja marjadega

Selle magustoidu teed valmis, pistad sügavkülma ja serveerid, millal vaja.

Valmistamine

  1. Pudista 3 leivaviilu näppude vahel peeneks puruks. Vala puru kuumale kuivale pannile ja rösti minutike.
  2. Lisa ka suhkur ning pidevalt segades lase pruunistuda. Vala taldrikule jahtuma.
  3. Vahusta koor 1 sl suhkruga.
  4. Sega marjad kaneeli ja ülejäänud suhkruga.
  5. Lao vahukoor, marjad ja leivapuru kihiti magustoiduks, mässi kausid eraldi toidukilesse ning pista sügavkülma. Enne serveerimist lase 5–10 minutit toatemperatuuril seista.

Nipid ja soovitused

Marjad võid asendada ka moosiga.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Must leib
3 spl – Kookospalmisuhkur
200 ml – Vahukoor
250 ml – Külmutatud marjasegu
3 spl – Suhkur
1 spl – Kaneel jahvatatud