Kõrvitsa-ingveripannkoogid

Kõrvitsa-ingveripannkoogid.

Valmistamine

  1. Riivi kõrvits ja ingver peene riiviga.
  2. Lisa laimimahl, maitseained, piim ja jahu.
  3. Eralda munavalge ja kollane ning vahusta munavalge.
  4. Esimesena sega taina hulka munakollane ja viimasena ettevaatlikult vahustatud munavalge.
  5. Kuumuta pannil õli, tõsta lusikaga pannile tainas ja prae kuldpruuniks.

Nipid ja soovitused

Prae pannkooke rahulikul tulel, et need ei hakkaks kõrbema ja saaksid läbi küpseda. Soovi korral võid pannkooke ka ahjus järelküpsetada. Taina hulka võid lisada ka riivitud õuna, mis lisab hapukat mekki. Serveerimiseks sobib hästi hapukas jõhvika- või pohlamoos.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
200 ml – Nisujahu
100 ml – Piim
1 tk – Muna
0.50 tk – Laim
2 spl – Suhkur
1 g – Sool
1 tl – Õli
250 g – Kõrvits
1 spl – Ingver