Munad heeringatartariga

Isuäratav vaagnatäis salatipadjal mune koos maitseka heeringatartariga on sobilik roog lihavõttepühade hommikulauale, aga ka igal muul ajal maitsvaks hommikusöögiks.

Valmistamine

  1. Tartari jaoks tükelda heeringas, kurgid, till ja sibul. Sega kapparite ja majoneesiga. Tõsta kausikesse.
  2. Pese spinatilehed ja laota vaagnale, samuti õhukesteks ratasteks lõigatud sibul, kapparid ja minikurgid, kõige peale pooleks lõigatud keedetud munad. Naudi kohe.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Tartar
4 tk – Marineeritud kurk
1 spl – Till värske
200 g – Heeringafilee kergsoola
1 dl – Majonees mädarõikaga
1 tk – Punane sibul
2 spl – Kapparid
Põhikoostisosad
10 tk – Minikurk konserveeritud
6 tk – Muna
2 spl – Kapparid
1 spl – Beebispinat
1 tk – Punane sibul