Munad heeringatartariga

Isuäratav vaagnatäis salatipadjal mune koos maitseka heeringatartariga on sobilik roog lihavõttepühade hommikulauale, aga ka igal muul ajal maitsvaks hommikusöögiks.

Valmistamine

  1. Tartari jaoks tükelda heeringas, kurgid, till ja sibul. Sega kapparite ja majoneesiga. Tõsta kausikesse.
  2. Pese spinatilehed ja laota vaagnale, samuti õhukesteks ratasteks lõigatud sibul, kapparid ja minikurgid, kõige peale pooleks lõigatud keedetud munad. Naudi kohe.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Beebispinat
10 tk – Minikurk konserveeritud
2 spl – Kapparid
1 tk – Punane sibul
6 tk – Muna
Tartar
1 tk – Punane sibul
1 dl – Majonees mädarõikaga
4 tk – Marineeritud kurk
200 g – Heeringafilee kergsoola
2 spl – Kapparid
1 spl – Till värske