Porgandisupp sulatatud juustu ja murulauguga

Sametine supp paitab kurku ja hellitab kõhtu.

Valmistamine

  1. Haki sibulad ja küüslauk (2 küünt). Kuumuta õli ja hauta selles sibulat, küüslauku ja rosmariini 7–8 minutit.
  2. Lisa kooritud ja viilutatud porgandid ning kuumuta 2–3 minutit.
  3. Tõsta kuumust, lisa šerri ja kuumuta, kuni see on aurustunud.
  4. Kalla juurde puljong ja hauta 30–35 minutit, kuni porgand on hästi pehme.
  5. Lisa sulatatud juust ja töötle saumikseriga püreeks.
  6. Serveeri hakitud murulauguga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 spl – Õli
2 tk – Punane sibul
1 tk – Küüslauk
6 tk – Porgand
1.20 L – Köögiviljapuljong
100 g – Sulatatud juust
1 tk – Murulauk värske
1 spl – Rosmariin värske
1 spl – Sherry