Guljašš-supp veisehakklihaga

Guljašš-supp veisehakklihaga

Valmistamine

  1. Koori ja haki sibul-küüslauk (2 küünt). Koori kartulid ja porgandid.
  2. Pruunista hakkliha malmpajas, lisa sibul ja küüslauk.
  3. Sega kuumutades mõni hetk ja lisa tükeldatud kartulid-porgandid.
  4. Kalla peale puljong, pane patta loorberileht (1 tk), Cayenne’i pipar, majoraan ja tomatipüree.
  5. Lase haududa vaiksel kuumusel 10 minutit, kuni kartul ja porgand veel mõnusalt väheke krõmps.
  6. Tükelda paprikad ja lisa hulka, keeda veel mõned minutid, kuni kõik köögiviljad on pehmed.
  7. Maitsesta soola, pipra ja näpuotsatäie suhkruga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Õli
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
5 tk – Kartul
2 tk – Porgand
8 dl – Köögiviljapuljong
1 tk – Loorberileht
1 tl – Cayenne pipar
4 spl – Tomatipüree
1 tl – Majoraan kuivatatud
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Suhkur
2 tk – Punane paprika