Kategooriad
Eriti lihtne tomatisupp hakkliha- parmesani pallikestega
Eriti lihtne tomatisupp hakkliha- parmesani pallikestega.
Valmistamine
- Haki sibul peeneks ja riivi parmesan. Sega kõik komponendid omavahel, maitsesta soola ja pipraga.
- Vormi segust käte ja teelusika abil pallikesed.
- Prae palle keskmisel kuumusel või ja õli segus.
- Viiluta tomatid ja sibul ning pane potti. Lisa ka päiksekuivatatud tomatid ning lase segul keema tõusta. Lase tasasel tulel podiseda, kuni ka sibul on pehme.
- Lisa suhkur ja palsamiäädikas ning maitse järgi soola ja pipart.
- Püreesta segu.
- Lase supil potis kaane all veel “tõmmata” ning vajadusel lisa maitseid (soola, pipart, suhkrut või äädikat). Kui supp tundub liiga paks ja tummine, lisa veidi vett või koort.
- Serveeri suppi koos lihapallide ja pannil röstitud saiakuubikutega.
KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit
Supp
6 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
1 spl – Palsamiäädikas
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Suhkur
700 g – Tomat
1 tk – Sibul
Pallid
1 spl – Till värske
1 g – Või
1 tk – Muna
1 g – Must pipar
450 tk – Seahakkliha
1 spl – Sinep kange
1 tk – Sibul
1 g – Sool
50 g – Parmesan