Vürtsise täidisega tortiljad

Maitsekas värviline roog on parajalt vürtsine ja sobib nii kergeks eineks kui ka peolauale suupisteks.

Valmistamine

  1. Puhasta paprika seemnetest ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika sibul õhukesteks viiludeks. Poolita jalopeno, eemalda seemned ja lõika õhukesed ribad. Kuumuta pannil õlis paprikat, sibulat ja jalopenot 3-5 minutit, kuni need pehmenevad. Maitsesta soola ja laimimahlaga.
  2. Määri tortiljad pealt õliga, jaga kahele neist pool juustust. Katteks pane sibulasegu, tomativiilud, 1 sl hakitud koriandrilehti ja ülejäänud juust. Tõsta peale ülejäänud 2 tortiljat, õliga määritud külg ülalpool.
  3. Lase pann või grillpann pliidil kuumaks ja küpseta seal tortiljasid 3–5 minutit kummaltki poolt, kuni juust on sulanud ja tortiljad pruunistunud.
  4. Küpsenud tortiljad lõika 4 sektoriks ning serveeri hapukoore, koriandrilehtede ja laimisektoriga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Punane paprika
1 tk – Sibul
1 spl – Õli
1 tk – Laim
1 g – Sool
4 tk – Maisitortilla
2 dl – Riivjuust
3 tk – Tomat
1 spl – Koriander värske
1 spl – Hapukoor
1 tk – Roheline jalopeno