Soe avokaado-juustu topeltleib

Imehea hommikusöök või soe vahepala perele ja sõpradele pakkumiseks.

Valmistamine

  1. Määri 8 sepikuviilu pealt oliiviõliga.
  2. Koori avokaadod, viiluta.
  3. Lao sepikuviiludele (oliiviõliga määritud pool all) avokaadoviilud, maitsesta soola ja pipraga, tõsta peale 2 viilu juustu ja teine sepikuviil (oliiviõliga pool peal).
  4. Kuumuta pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit või ahjus 200 kraadi juures, kuni juust sulanud ja sai krõbedaks küpsenud.

Nipid ja soovitused

Vahele võib panna lisaks ka suitsusinki, peekonit või tomativiile. Serveerimiseks sobib hästi maitsekas tšatni või sibulamoos.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Oliiviõli
2 tk – Avokaado
1 g – Must pipar
1 tk – Sepik
1 g – Meresool
1 tk – Juust viilutatud