Kategooriad
Soolalõhe astelpajumarjadega
Kaunis ja hõrk peolaua ehe. Maitseb oivaliselt nii kuumade kartulitega kui ka röstsaia peal hommikukohvi kõrvale.
Valmistamine
- Puhasta lõhefilee luudest ja poolita. Sega kokku maitsesegu ja puista mõlemale fileele. Purusta marju väheke kahvliga ja laota kalale.
- Tõsta fileetükid vastakuti, nahapool peal ja all. Keera tihedalt fooliumisse ja pane külmkappi kerge pressi alla ööpäevaks.
- Serveerimiseks pühi marjad pealt ära ja lõika kala õhukesteks viiludeks. Nirista peale väheke head oliiviõli ja jahvata veskist pipart peale. Kaunista astelpajumarjade ja hakitud ürtidega.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
2 spl – Meresool
1 spl – Suhkur
2 dl – Astelpaju külmutatud
0.50 tl – Must pipar