Frititud kanawonton'id

Teinekord jääb kanapraest üle liha, mida sobib ideaalselt kasutada ka näiteks wonton’i-täidiseks. Pisut maitseaineid juurde ning mõnus suupiste külalistele või õhtusöök perele ongi olemas.

Valmistamine

  1. Haki küpsetatud kanaliha peeneks. Riivi ingver ja 1 tk küüslauguküünt ning haki tšilli ja roheline sibul peeneks. Sega kõik ained omavahel ning lisa kaste. Kui segu tundub kuiv (oleneb kanast), siis lisa näiteks pool lahtiklopitud munast.
  2. Tõsta igale wonton’i-lehele keskele täidist, pintselda ääred õrnalt veega ning suru kolmnurkselt kinni. Toimi nii, kuni täidis on otsas, ja jäta valmis vormitud kolmnurgad jahuga üle puistatud kandikule ootele.
  3. Kuumuta sügaval pannil või potis õli ning küpseta wonton’id krõbedaks ja kuldpruuniks. Serveeri kohe, pakkudes juurde mõnd aasiapärast dippi.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
40 tk – Wontoni leheke
300 g – Broilerifilee
4 spl – Hoisinkaste
1 tl – Ingver
1 tk – Küüslauk
0.50 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Roheline sibul