Külm paprikasupp varsselleriga

Külm paprikasupp varsselleriga

Valmistamine

  1. Lõika paprikad pooleks, eemalda südamikud ja pintselda õliga.
  2. Aseta paprikad 10 minutiks 240 kraadisesse ahju grillima.
  3. Kui koor on lahti löönud, siis eemalda see.
  4. Haki paprika ja varsseller veidi väiksemaks ning püreesta koos teiste komponentidega.

Nipid ja soovitused

Soovi korral võid supi hulka lisada ka köögiviljamahla või hiljem serveeridagi suppi hoopis külma joogina, kuhu oled lisanud mahla ja jääkuubikuid. Supp maitseb hästi ka soojana.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
3 tk – Punane paprika
1 g – Õli
2 tk – Varsseller
1 tl – Laimimahl
1.50 dl – Kanapuljong