Koorene pasta valge kala, sidruni ja kapparitega

Koorene pasta valge kala, sidruni ja kapparitega

Valmistamine

  1. Keeda pasta al dente, vala sõelale, loputa külma veega ja jäta nõrguma.
  2. Kuumuta pannil veidi õli. Lisa tükeldatud kala koos pressitud küüslauguga (1 küüs) ning prae kergelt läbi.
  3. Vala peale kohvikoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola, pipra, värske tilli ja peterselliga.
  4. Lisa ka sidrunilt riivitud koor ja kapparid. Sega läbi. Vala pannile keedetud pasta ja sega kastmega läbi. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused

Kohvikoore võib asendada kookospiimaga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
200 g – Munapasta Tagliatelle
350 g – Merluus
1 tk – Küüslauk
200 ml – Kohvikoor
1 spl – Till värske
1 spl – Petersell värske
1 tk – Sidrun
4 spl – Kapparid