Kohvis hautatud lihalõigud ja nuikapsa-redisesalat

Kohvis hautatud lihalõigud ja nuikapsa-redisesalat

Valmistamine

  1. Lõika liha ristikiudu 1 cm paksusteks viiludeks, vasarda ja pruunista kummaltki poolt kuumas õlis. Pruunistunud poolt maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lisa hakitud sibul, prae veel veidi ning vala pannile kohv (valmis kohvi 100 ml) ja vesi.
  3. Hauta liha tasasel tulel pehmeks.
  4. Lisa vähese külma veega segatud jahu ja koor, hauta veel veidi ning maitsesta lõpuks värske maitserohelisega.
  5. Riivi nuikapsas jämeda riiviga, viiluta redised. Sega juurde õli, suhkur ja sool.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Veiseliha kondita
1 g – Must pipar
200 ml – Vesi
2 spl – Õli
1 spl – Nisujahu
2 tk – Sibul
1 g – Sool
1 tk – Lahustuv kohv
50 ml – Tere vahukoor
1 spl – Petersell värske
Nuikapsa-redisesalat
300 g – Nuikapsas
1 g – Sool
0.50 tl – Suhkur
150 g – Redis värske
2 tl – Õli