Kategooriad
Jõhvikad tuhksuhkrus
Tuhksuhkrus veeretatud jõhvikad mõnusate valgete kommidena olid juba meie vanaemade laual, valmistatuna igasuguse keemia ja lisaaineteta.
Valmistamine
- Pese ja puhasta jõhvikad. Katkised marjad nopi välja. Pane jõhvikad sõelale kuivama.
- Klopi munavalge koos lusikatäie veega lahti, ära vahusta.
- Kalla jõhvikad munasegusse ning liiguta neid nii, et kõik marjad saaksid munavalgega kokku.
- Sõelu läbi sõela suurele taldrikule kiht tuhksuhkrut, kalla peale jõhvikad. Veereta jõhvikaid tuhksuhkrus, et nad kattuksid ühtlase suhkrukihiga. Lisa tuhksuhkrut, kuni jõhvikad on ühtlaselt valge kihiga kaetud.
- Kuivata ning säilita kuivas ja jahedas.
KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit
Põhikoostisosad
2 dl – Jõhvikad külmutatud
1 tl – Vesi
1 tk – Muna
2 dl – Tuhksuhkur