Leiva-peekonitäidisega liharullid

Leiva-peekonitäidisega liharullid kooreses kastmes maitsevad hästi koos ahjukartulite ja aurutatud köögiviljadega.

Valmistamine

  1. Lõika veisefilee ristikiudu õhukesteks viiludeks, vasarda lihahaamriga läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta igale lihatükile teelusikatäis jämedalt riivitud leiba, hakitud sibulat ja paar piklikku kurgiviilu (kurk tuleks lõigata pikuti neljaks).
  2. Rulli tükid kokku, keera ümber peekoniviil, seo niidiga kinni ja prae pannil pruuniks. Lisa pannile veidi kuuma vett ning hauta kaane all rullid pehmeks.
  3. Siis lisa pannileemele vähese külma veega segatud jahu ja hapukoor, kuumuta segades läbi. Serveeri koos keedetud kartuli ja juurviljadega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
600 g – Veise välisfilee
100 g – Toorsuitsupeekon
50 g – Riivleib
1 tk – Sibul
3 tk – Kornišon
1 spl – Nisujahu
2 spl – Hapukoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar