Punane hakklihasupp ürtidega

Lihtne argiroog, mida sobib pakkuda perele lõuna- või õhtusöögiks. Head maitset lisavad supile ürdisegu ja küüslauk.

Valmistamine

  1. Kuumuta potis puljong ja tomatikonserv, lisa maitseained. Haki suvikõrvits, porru, sibul ja küüslauk (4 küünt) võimalikult peeneks, tükelda lillkapsas õisikuteks. Lisa köögiviljad puljongile ning keeda vaiksel tulel 45 minutit. Lillkapsas võiks lausa pudiks minna, siis tuleb supp mõnusalt paks.
  2. Prae hakkliha kuival pannil ja lisa valmis supile. Kontrolli maitset ning maitsesta vajadusel veel.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Porrulauk
1 L – Köögiviljapuljong
1 tl – Tüümian värske
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sibul
400 g – Purustatud tomatid
1 tk – Suvikõrvits
1 tl – Prantsuse ürdisegu
1 tl – Meresool
1 tk – Lillkapsas
500 g – Seahakkliha